La convocatòria per rebre l’Athletic

La convocatòria per rebre l’Athletic

Thomas Vermaelen és baixa amb una contusió al turmell esquerre, mentre que entra a la llista de 18 convocats Aleñá, del Barça B

Torna la Lliga al Camp Nou. Després del gran triomf del FC Barcelona davant el Chelsea en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions (3-0), els culers reben aquest diumenge l’Athletic Club a l’Estadi (16.15 h). En aquest matx, corresponent a la 29a jornada de Lliga, els barcelonistes intentaran continuar amb la bona ratxa a la competició domèstica per seguir liderant la classificació amb contundència.  

Per a aquest partit Ernesto Valverde no podrà comptar amb els lesionats Nelson Semedo, Denis Suárez i Sergio Busquets ni amb el sancionat Luis Suárez. A més, Thomas Vermaelen té una contusió al turmell esquerre i és baixa d’última hora. Qui sí que estarà a la convocatòria és el jugador del Barça B Carles Aleñá, en una llista de 18 jugadors que és la següent: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Iniesta, Messi, Dembélé, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Yerry Mina i Aleñá (26).

Darrer entrenament abans del partit

Abans de conèixer la convocatòria, els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat aquest dissabte al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. No ha estat a la sessió el ja esmentat Thomas Vermaelen; sí que hi han participat els jugadors del Barça B Carles Aleñá i Alberto Varo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut