Confirmat l’horari del darrer partit de la temporada

Confirmat l’horari del darrer partit de la temporada

El duel entre el FC Barcelona i la Reial Societat es disputarà el proper diumenge 20 de maig a les 20.45 hores i tindrà lloc la celebració del doblet i l’homenatge a Andrés Iniesta

El darrer partit de la temporada ja té data i hora. La Lliga ha donat a conèixer els horaris de l’última jornada del campionat, en què el FC Barcelona i la Reial Societat s’enfrontaran al Camp Nou el diumenge 20 de març a les 20.45 hores. Culers i bascos es veuran les cares en la 38a jornada i en un partit que serà molt especial per a Andrés Iniesta, que disputarà el seu darrer matx com a jugador del FC Barcelona.

El capità blaugrana va anunciar fa unes setmanes que no continuaria al conjunt culer la propera temporada, i el duel contra la Reial Societat serà l’últim. El Camp Nou acollirà un homenatge molt especial per a Andrés Iniesta, que s’acomiadarà de la que ha estat la seva afició durant 16 temporades.

A més, en aquest matx també tindrà lloc la celebració del doblet dels jugadors amb l’afició, després d’haver fet la rua pels carrers de Barcelona amb la Lliga i la Copa. Sens dubte, espera una nit molt emotiva al Camp Nou per a tot el barcelonisme i en especial, per a Andrés Iniesta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut