L'u per u dels jugadors cedits pel FC Barcelona

L'u per u dels jugadors cedits pel FC Barcelona

Repassem el rendiment dels diferents jugadors blaugrana cedits arreu d’Europa

Munir El Haddadi, Rafinha, Deulofeu, Marlon, Douglas i Arda. Aquests són els sis jugadors que el FC Barcelona té cedits en diferents equips d’Europa. Rafinha, Deulofeu i Arda han estat els últims en marxar, mentre que Munir, Marlon i Douglas van deixar el Barça en condició de cedits a l’estiu. Repassem com els hi està anant en els seus equips de destí.  

  • Munir està oferint un molt bon rendiment en la seva estada al Deportivo Alavés, fent gala de les seves capacitats ofensives i demostrant ser un gran jugador. S’ha convertit en un fixe a l’onze, ha disputat 20 partits, 17 d’aquests com a titular, i ha anotat 5 gols.
  • Rafinha Alcántara es troba en procés d’adaptació després de la seva arribada al futbol italià. El brasiler, cedit a l’Inter de Milà, ha participat en els dos partits que ha estat disponible i de ben segur que formarà un bon tàndem amb Mauro Icardi, amb qui ja va coincidir al futbol formatiu del FC Barcelona.
  • Gerard Deulofeu va debutar aquesta setmana passada amb el Watford, en el seu retorn a la Premier League. El jove futbolista va disputar 88 minuts, on es va mostrar molt participatiu tot i que encara es troba en fase d’adaptació al seu nou club.
  • Arda Turan va tenir un debut somiat amb l’Istanbul Basaksehir anotant un gran gol als 20 minuts de saltar a la gespa. Ja ha disputat 3 partits amb el seu nou equip i poc a poc està agafant galons.
  • Marlon Santos va començar la temporada a un gran nivell amb el Niça, tot i que actualment no té tan protagonisme.
  • Douglas va ser cedit l’estiu al Benfica. El futbolista brasiler no està tenint gaire minuts amb l’equip de Rui Vitória.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut