Jasper Cillessen, preparat per a la final de Copa

Jasper Cillessen, preparat per a la final de Copa

El porter blaugrana, que ha demostrat estar en un gran moment de forma, intentarà mantenir la porteria a zero per setena vegada aquesta temporada

Jasper Cillessen serà probablement el responsable de defensar la porteria blaugrana en la cita de dissabte davant el Sevilla. El porter blaugrana, que fins ara ha disputat tots els minuts de la competició copera, prepara intensament la seva presència a la final. I és que el fet de no participar en la competició regular mai ha frenat l’holandès, que ha continuat exhibint el seu gran potencial sempre que n’ha tingut oportunitat.

El matx d’aquest dissabte representarà la novena participació de Cillessen en la competició del KO aquesta temporada. I ho farà amb unes estadístiques espectaculars. Amb només dos gols concedits -davant el Celta als vuitens de final i l’Espanyol als quarts de final-, el porter blaugrana ha estat capaç de mantenir la porteria a zero en sis dels vuit duels que ha disputat. Les bones actuacions l’han portat a situar-se amb un 87,5% d’encert en les aturades a la Copa.

Gaudeix amb el vídeo de les millors aturades del porter holandès als entrenaments del FC Barcelona!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut