El Celta serà el rival als vuitens de final de la Copa del Rei

El Celta serà el rival als vuitens de final de la Copa del Rei

El partit d’anada es disputarà el 4 de gener a Balaídos (19.00 hores), mentre que la tornada serà al Camp Nou el 10 de gener

El FC Barcelona ja coneix qui serà el rival als vuitens de final de la Copa del Rei. Serà el Celta, darrer rival dels blaugranes en Lliga. Així ho ha deparat el sorteig celebrat aquest dimarts al migdia a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol. Les eliminatòries es disputaran el dijous 4 de gener l'anada (19.00 hores) i el 10 de gener la tornada, encara amb l'horari per determinar.

D’aquesta manera, el sorteig ha determinat que els de Valverde s’enfrontin a la Copa contra el conjunt gallec. El darrer precedent a la competició del KO entre ambdós conjunts va ser la temporada 2000/01, en el darrer partit de Pep Guardiola com a jugador blaugrana, i els barcelonistes van caure per un marcador global de 2-4.

En total, blaugranes i gallecs s’han vist les cares en sis ocasions a la Copa del Rei i el balanç és favorable als culers amb quatre classificacions de les sis possibles. Així doncs, els blaugranes seguiran el camí cap a la quarta Copa del Rei consecutiva, amb la primera parada a Balaídos. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut