Un agost amb els primers partits oficials

Un agost amb els primers partits oficials

El FC Barcelona torna a la competició amb la Supercopa d’Espanya davant el Reial Madrid (13 i 16 agost) i també debutarà a la Lliga davant el Betis (20 d’agost)

Arriba l’agost, i amb aquest, la competició oficial a Can Barça. El curs 2017/18 s’iniciarà durant aquest mes, amb la Supercopa d’Espanya i la Lliga espanyola. El primer títol en joc serà el dia 13, amb l’anada de la Supercopa davant el Reial Madrid (22.00 h) al Camp Nou. La tornada serà tres dies després, el 16 d’agost, al Santiago Bernabéu (23.00 h), on els blaugranes intentaran revalidar el títol guanyat la darrera temporada davant el Sevilla.

Tot seguit arrencarà una nova edició de la Lliga espanyola, en què els de Valverde debutaran –igual que la campanya passada– davant el Betis al Camp Nou (20 d’agost, 20.15 h). El curs passat els culers van vèncer per 6-2 el conjunt sevillà, i intentaran repetir el bon inici de temporada amb una victòria davant l’afició barcelonista.

El FC Barcelona tancarà aquest primer mes de competició oficial amb la segona jornada de Lliga davant l’Alabès (26 d’agost, 18.15 h). Els barcelonistes visitaran Mendizorrotza per veure’s les cares amb el conjunt basc, l’equip contra el qual va jugar el darrer partit oficial de la temporada 2016/17, la final de Copa del Rei, en què els culers van guanyar per 3-1. En definitiva, un agost que albergarà els quatre primers partits oficials del curs 2017/18, amb el primer títol en joc i amb el debut a la Lliga. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut