El blindatge dels cracs sorgits a la Masia

El blindatge dels cracs sorgits a la Masia

Amb les recents renovacions de Sergi Roberto i Gerard Piqué, juntament amb les de Messi i Iniesta, el FC Barcelona s'assegura el futur dels pesos pesants del primer equip per a les properes temporades

El FC Barcelona continua de renovacions. Aquest dijous es va fer oficial la renovació de Gerard Piqué amb el primer equip blaugrana fins al 2022, i aquest divendres ha estat el torn de Sergi Roberto. El reusenc ha signat també fins al 2022, sent així el quart jugador del primer equip a renovar aquesta temporada, després del ja esmentat Gerard Piqué i dels capitans Andrés Iniesta i Leo Messi.

Messi, Iniesta, Piqué i Sergi Roberto, quatre renovacions en tres mesos

El '8' blaugrana va signar el passat mes d'octubre un contracte de per vida amb el FC Barcelona, mentre que l'argentí va firmar el 25 de novembre un acord que ja havia estat anunciat al juliol. Cal recordar que el nou contracte de Leo Messi és fins al 2021. Així doncs, amb aquestes quatre renovacions en poc més de tres mesos, el FC Barcelona s'assegura la continuïtat de quatre jugadors claus del primer equip. Quatre jugadors, a més, sorgits a la Masia, culers des de petits.

A més, també cal recordar que al setembre Carles Aleñá va ampliar la seva vinculació per a les properes tres temporades, ampliables a dues més en cas de formar part del primer equip, blindant a un jugador amb molt de present i també de futur. A part dels ja comentats, també cal recordar que el setembre del 2016 va renovar un altre dels pilars barcelonistes sorgits a la Masia: Sergio Busquets, signant fins al 2023.

Finalment, en el darrer any el FC Barcelona també ha renovat a altres jugadors importants de la primera plantilla. El desembre del 2016 Luis Suárez va signar fins al 2021, mentre que Rakitic al passat març va firmar fins al 2021. També Ter Stegen el passat maig, just després de la final de Copa contra l'Alabès, va allargar la seva vinculació com a blaugrana fins al 2022. En definitiva, un Barça amb present però també amb molt futur.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut