Andrés Iniesta: “El Chelsea serà un rival molt dur i potent”

Andrés Iniesta: “El Chelsea serà un rival molt dur i potent”

El capità blaugrana ha destacat que el conjunt anglès “em porta grans records, dels millors a nivell personal” i que serà una eliminatòria “molt complicada”

Andrés Iniesta ha parlat aquest dimecres a la Ciutat Esportiva al voltant de l'actualitat blaugrana. El capità culer ha estat present en una campanya promoguda pel FC Barcelona i Estrella Damm, patrocinador oficial del club, on 14 guanyadors han experimentat en primera persona com és un dia en la vida d'Iniesta. A l'acte, el '8' barcelonista ha explicat que "ja fa uns anys que fem aquests concursos i són trobades molt maques i especials per a tots".

El capità del FC Barcelona ha valorat l'eliminatòria davant el Chelsea, assegurant: "És un enfrontament molt dur i complicat davant un equip molt potent en tots els sentits. Intentarem fer un pas endavant a la competició". A més, ha recordat que "ens venen records molt macos contra el Chelsea, dels millors que he viscut a nivell personal".

"Contra el Chelsea he viscut un dels millors moments a nivell personal"

Pel que fa a l'actual estat de forma de l'equip, Iniesta ha comentat: "És molt complicat no perdre cap partit, però celebrem el moment en què estem. Tenim marge per seguir millorant, i amb la ment i la motivació de continuar creixent". "Sabem que el que queda és important i serà dur, però veig a l'equip molt sòlid", ha afegit.

Quant al seu estat de forma, Iniesta ha explicat que "em trobo bé i espero poder estar disponible diumenge, sóc optimista". També ha expressat els seus reptes de cara al 2018, assegurant: "Volem tornar a guanyar els títols que no hem pogut aconseguir aquest any, i personalment espero que em respectin les lesions i pugui seguir gaudint del futbol". Finalment, el capità culer també ha tingut paraules per a alguns noms propis, assegurant de Messi que "per mi és el millor del món". A més, també ha destacat a Deulofeu i Denis Suárez com "dos jugadors amb grans qualitats i nivell per ser importants al Barça".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut