Els amistosos d'aquesta setmana que no et pots perdre

Els amistosos d'aquesta setmana que no et pots perdre

França, Alemanya, Bèlgica, Espanya, Croàcia, Brasil i Uruguai juguen partits amistosos de preparació per al Mundial 2018 amb representació culer

ITÀLIA – HOLANDA (4 de juny)

La selecció de Cillessen, tot i no disputar el Mundial de Rússia, s’enfrontarà a Itàlia el proper 4 de juny a les 20:45h en un amistós amb regust amarg. De fet, la selecció italiana tampoc disputarà el campionat d’aquest estiu després de 60 anys participant-hi.

BÈLGICA - EGIPTE (6 de juny)

La Bèlgica de Thomas Vermaelen també jugarà un partit amistós aquesta setmana. El seu rival serà la selecció d’Egipte, en un partit que es disputarà el 6 de juny a les 20:45 hora de Barcelona.

URUGUAI – UZBEKISTAN (7 de juny)

Luís Suárez també té una cita marcada al calendari per a preparar-se pel Mundial 2018. L’enfrontament del proper 7 de juny a la 1:00h de la matinada serà contra Uzbekistan, i resultarà ser una proba de foc important per a seguir-se rodant de cara a la competició més important de seleccions que existeix al planeta.

CROÀCIA – SENEGAL (8 de juny)

Croàcia, selecció que lidera Ivan Rakitic, disputarà el pròxim 8 de juny a les 16:00h un amistós contra la Selecció de Senegal. El matx tindrà lloc a l’Stadin Gradski, que es situa a la ciutat d’Osijek, la quarta més gran del país croat.

ALEMANYA – ARÀBIA SAUDITA (8 de juny)

La selecció alemanya de Marc-André Ter Stegen jugarà a Leverkusen, contra la selecció de l’Àsia Occidental Aràbia Saudita. El partit, el proper divendres 8 de juny, es disputarà a les 19:30 hores de Barcelona.

TUNÍSIA – ESPANYA (9 de juny)

La selecció amb un major nombre de blaugranes, Espanya, jugarà un amistós a l’estadi del FC Krasnodar, a Rússia. Piqué, Jordi Alba, Sergio i Iniesta podrien seguir jugant minuts en aquest matx que començarà a les 20:45h del proper 9 de juny.

FRANÇA – ESTATS UNITS (9 de juny)

Els de Didier Deschamps tornaran a vestir-se de curt per disputar amistós, en aquest cas contra els Estats Units. El partit es disputarà el proper dissabte 9 de juny a les 21:00 hores de Barcelona.

ÀUSTRIA - BRASIL (10 de juny)

El proper 10 de juny a les 16:00 hores de Barcelona, es disputarà a l’Estadi Ernst Happel de Viena un amistós entre la selecció brasilera i l’austríaca, preparatori per al proper Mundial de Rússia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut