Així ha estat el viatge a Vila-real

Així ha estat el viatge a Vila-real

El conjunt blaugrana s’ha desplaçat a terres castellonenques per disputar el partit davant el conjunt groguet a l’Estadi de la Ceràmica, en el matx corresponent a la jornada 15 de la Lliga

El Barça ja és a Vila-real. Els homes d’Ernesto Valverde s’han desplaçat aquest diumenge per afrontar el partit davant el conjunt groguet (20.45 hores) a l’Estadi de la Ceràmica, en el matx corresponent a la jornada 15 de la Lliga. Els culers han sortit de l’Aeroport del Prat a les 11.10 hores i han arribat a Castelló a les 11.45 hores.

Una expedició blaugrana encapçalada pels membres de la Junta Directiva Jordi Moix, Josep Ramón Vidal-Abarca i Jordi Calsamiglia, juntament amb els 18 convocats per Ernesto Valverde. A la llista del tècnic barcelonista, destaca la novetat de David Costas, jugador del Barça B, mentre que són baixa per lesió Dembélé, Rafinha, Mascherano, Umtiti i Iniesta, a més de Deulofeu i Arda per decisió tècnica. El FC Barcelona intentarà retrobar-se amb el triomf a la Lliga en un estadi complicat i davant d’un dels millors conjunts del campionat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut