Així ha estat el viatge a Vigo

Així ha estat el viatge a Vigo

L’expedició blaugrana ha viatjat aquest dijous cap a la ciutat gallega per disputar el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei davant el Celta

El FC Barcelona ja és a Vigo. Els homes d’Ernesto Valverde han viatjat aquest dijous cap a la ciutat gallega per disputar el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei davant el Celta (beIN Sports, 19.00 hores), en el que serà el primer matx del 2018. Els culers han sortit de l’aeroport del Prat cap a les 9.45 hores i han arribat a Vigo a les 11.15 hores.

Una expedició blaugrana encapçalada pels membres de la Junta Directiva Silvio Elías, Enric Tombas i Emili Rousaud, el CEO Òscar Grau i Guillermo Amor, responsable de Relacions Institucionals i Esportives del primer equip. A més, cal recordar que per a aquest matx el tècnic Ernesto Valverde ha convocat un total de 18 jugadors, on destaca el retorn d’Ousmane Dembélé després de tres mesos i mig, a més dels joves del Barça B Carles Aleñá i Jose Arnaiz. Un cop aterrats a Vigo, els jugadors culers descansaran a l’hotel fins a l’hora del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut