11 internacionals blaugranes protagonistes amb les seves seleccions

S'han disputat set partits amistosos amb presència blaugrana, amb victòries per Vermaelen i Cillessen, empats per Umtiti, Digne, Piqué, Alba, Busquets, Iniesta, Semedo i Paulinho i derrota per Mascherano

Argentina: El central del Barça Javier Mascherano ha disputat els 90 minuts en la derrota d'Argentina 2-4 contra Nigèria. Els gols de l'albiceleste els han anotat Agüero i Banega, mentre que els de la selecció nigeriana han estat obra d'Iwobi (2), Iheanacho i Idowu.

França - Alemanya: Lucas Digne i Samuel Umtiti han estat titulars en l'empat a 2 entre la selecció francesa i la selecció alemanya. El lateral ha jugat 82 minuts i el central tot el partit, mentre que Ter Stegen no ha disputat cap minut. Lacazette ha fet els dos gols visitants mentre que Werner i Stindl han marcat els gols locals.

Bèlgica: Vermaelen ha jugat els 90 minuts en la victòria per 1-0 de la selecció belga contra la selecció japonesa. Romelu Lukaku ha marcat el gol del triomf de Bèlgica.

Espanya: Jordi Alba, Gerard Piqué, Andrés Iniesta i Sergio Busquets han estat titulars en el partit amistós contra Rússia. Iniesta i Alba han jugat 45 minuts, Busquets 57 minuts i Piqué ha disputat tot el partit. Els gols de la selecció espanyola han estat obra del blaugrana Jordi Alba i de Sergio Ramos (tots dos de penal). Per part russa, Smolev dues vegades i Miranchuk han posat l'empat a tres al marcador.

Holanda: Jasper Cillessen ha jugat els 90 minuts en la victòria per 0-3 contra Romania, amb gols de Depay, Babel i De Jong.

Brasil: Paulinho ha jugat els 90 minuts en l'empat a zero entre les seleccions de Brasil i Anglaterra.

Portugal: Nélson Semedo ha estat titular i ha jugat els 90 minuts en el partit amistós entre la selecció portuguesa i Estats Units. El duel ha acabat 1-1 amb gols d'Antunes i McKennie.