Xavi Hernández: “El Clàssic serà un partit clau”

Xavi Hernández: “El Clàssic serà un partit clau”

L’exjugador del FC Barcelona ha destacat en una entrevista exclusiva a Goal.com que “el Barça-Madrid serà vital per al desenvolupament de la Lliga, sobretot per al Barça”

Xavi Hernández continua seguint l’actualitat del FC Barcelona allà on va. L’exjugador blaugrana, guanyador de 25 títols amb el primer equip culer, ha parlat sobre el Barça, el club del seu cor, en una entrevista a Qatar, país on juga a les files de l’Al Sadd. El de Terrassa ha assegurat: “El Clàssic serà un partit clau, s’hi jugaran tres quartes parts de la Lliga. És un duel vital per al desenvolupament de la Lliga, sobretot per al Barça, que, si guanya, s’enganxarà”.

L’excapità blaugrana també ha tingut paraules cap a Leo Messi: “El primer cop que el vaig veure entrenar-se ja el vaig veure diferent”. M’havien avisat que hi havia un jove argentí que era increïble, amb personalitat, regat, hàbil, bon xut... Domina a la perfecció totes les facetes del joc”. A més, ha afegit: “Estem parlant del millor jugador del món i de la història del futbol. Va començar sent un futbolista extraordinari, però ha tingut una gran evolució i ara encara és millor”.

Finalment, Xavi també ha parlat del seu futur: “Vaig veient que m’agrada entrenar, corregir els companys, analitzar partits... Sóc un malalt del futbol, és la meva passió”. El català ha assegurat: “Continuaré un any més a l’Al-Sadd, però crec que amb 38 anys serà el meu darrer any com a jugador”, ha conclòs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut