fcb.portal.reset.password

Samuel Umtiti ha completat un magnífic primer any al FC Barcelona, en què ha demostrat un gran nivell i s’ha manifestat com un central molt complet. En aquest reportatge de Barça TV, del programa Històries, repassem el barri on vivia Umtiti, on ja jugava a futbol al FC Menival i també anava a l'escola del barri, just al costat del camp. Amics de Menival, de l'escola, treballadors del camp de futbol i del seu entorn repassen com va ser aquesta infància del central blaugrana.

Tots destaquen, per damunt de tot, el paper que va tenir la seva mare en la seva formació. El mateix Umtiti recorda: “He arribat on volia gràcies al suport de la meva mare. Per a ella el més important eren els estudis, i després, el futbol; el primer era aconseguir títols acadèmics. Si no feia els deures, no em deixava anar als entrenaments, així que m’esforçava amb els estudis per poder anar a jugar amb els meus amics. El rigor de la meva mare em va ajudar molt en aquest sentit. Quan l’Olympique de Lió em va venir a buscar la meva mare es va treure el carnet per poder dur-me a entrenar-me i anar-me a buscar".

Al reportatge Sam, el noi de Menival repassem les anècdotes dels seus primers partits com a jugador del Menival –on jugava amb els nois de major edat–, l'educació a l'escola i a casa, el seu fitxatge pel Lió... Gaudeix amb el reportatge complet al següent vídeo!  

Tornar a dalt