Els gols de Messi a les finals de Copa

Els gols de Messi a les finals de Copa

El crac argentí ha disputat un total de sis finals de la competició del KO i ha marcat quatre gols, tots ells davant l’Athletic Club

Leo Messi i una final de Copa es tornaran a trobar aquest dissabte a l’estadi Vicente Calderón. Un escenari on el crac argentí ja sap el que és marcar, no només en Lliga i Copa davant l’Atlètic de Madrid, sinó també en finals de Copa. Ho va fer el 2012 davant l’Athletic Club en la victòria per 3-0. Però l’idil·li de golejador de Messi amb la competició del KO comença el 2009, quan en la primera temporada de Pep Guardiola va participar en la golejada per 4-1 a Mestalla. El primer títol del que posteriorment es convertiria en un triplet i sextet a final d’any.

Però el Camp Nou no està exempt de veure gols de finals de Copa de Messi. Perquè l’argentí va aprofitar que jugava la final a casa per fer una altra obra d’art. La primera temporada de Luis Enrique a la banqueta (2014/15) Messi va fer un doblet a la final de Copa jugada a l’Estadi davant l’Athletic Club, el primer gol dels quals va ser una joia de museu després de driblar-se fins a cinc defensors bascos. A la segona meitat, va rematar la final fent el tercer gol blaugrana d’una final que va finalitzar amb un 3-1. Un títol que també va servir després per aixecar el triplet, amb la conquesta de la Lliga de Campions a Berlín. No et perdis els grans gols de Messi a les finals de Copa. Et quedaràs bocabadat!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut