Així serà la samarreta del Barça a la final de la Copa del Rei

Així serà la samarreta del Barça a la final de la Copa del Rei

Descobreix l’equipació que portaran els jugadors blaugrana a la final del proper dissabte davant l’Alabès al Vicente Calderón

Ja està a punt la samarreta que portaran els jugadors del FC Barcelona a la final de la Copa del Rei de dissabte davant l’Alabès. L’equipació blaugrana durà al pit el nom dels dos clubs, la data de la final (27 de maig del 2017) i l’estadi on es disputarà, a més de l’habitual logo de la competició copera tant a la màniga com al pit. També cal recordar que aquest serà l’últim partit en la història del Vicente Calderón, estadi de l’Atlètic de Madrid.

Una final (dissabte, 21.30 h) que tancarà la temporada blaugrana, i en què els de Luis Enrique intentaran finalitzar el curs de la millor manera possible: revalidant el títol de campions de Copa per tercera campanya consecutiva. Els culers arriben a la final després d’eliminar l’Hèrcules, l’Athletic Club, la Reial Societat i l’Atlètic de Madrid, mentre que els de Mauricio Pellegrino han deixat enrere el Nàstic de Tarragona, el Deportivo de la Corunya, l’Alcorcón i el Celta. Sens dubte, ens espera una final trepidant entre els que han estat els dos millors equips a la Copa aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut