València CF – FC Barcelona: El focus posat a la Lliga

València CF – FC Barcelona: El focus posat a la Lliga

(16.15 hores, BeIN LaLiga) Després de deixar la Champions en una bona situació, els blaugranes busquen a Mestalla apropar-se al liderat del campionat domèstic

El FC Barcelona afronta aquest dissabte un d’aquells partits a domicili marcats al calendari. Els blaugranes visiten el València en la jornada 9 de Lliga, en un duel que sempre presenta complicacions sigui quina sigui la situació del conjunt xe. En aquesta ocasió, els valencianistes presenten la principal novetat a la banqueta, ja que l’italià Cesare Prandelli es va fer càrrec del València fa dos partits. Això converteix el rival d’aquest dissabte (16.15 hores) en “una mica desconegut”, segons va dir Luis Enrique en roda de premsa prèvia.

Els dos últims resultats del Barça donen un plus de confiança al conjunt de Luis Enrique. Les victòries contra el Deportivo de la Corunya a la Lliga (4-0) i contra el Manchester City (4-0) a la Lliga de Campions són la demostració del bon moment que viu l’equip –vuit gols a favor i cap en contra. A més, aquest últim resultat va permetre deixar la Champions en una situació immillorable –líders de grup amb els nou punts possibles. Així, apropar-se al màxim possible al liderat de la Lliga es converteix en l’objectiu principal de l’equip de Luis Enrique.

Després de recuperar alguns efectius importants les darreres setmanes, Luis Enrique torna a comptar amb baixes sensibles. Les últimes, les de Rafinha i Arda Turan. En l’últim entrenament previ, el brasiler s’ha fet una contusió costal, mentre que el turc s’ha fet una contusió al colze esquerre. Aquestes se sumen a les de Gerard Piqué i Jordi Alba, que van caure lesionats en el duel contra el Manchester City i que no podran estar a disposició del tècnic durant aproximadament tres i dues setmanes, respectivament, i de Cillessen. Amb tot això, Luis Enrique es va endur 18 jugadors a València, amb les novetats de Sergi Roberto, Denis, Aleix Vidal i Carles Aleñá, del filial.

Aquest partit serà especial per a dos jugadors que tornaran per primera vegada a Mestalla com a jugadors rivals. Paco Alcácer i André Gomes tornen a la que va ser casa seva durant diverses temporades, fins que aquest estiu van signar pel FC Barcelona.

El València, per la seva banda, presenta moltes novetats en tots els àmbits. La plantilla s’ha renovat, i des de fa dues setmanes Cesare Prandelli es va fer càrrec de la banqueta valencianista. El segell de l’italià, doncs, serà la gran incògnita que es presenta a Luis Enrique i als seus de cara al partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut