Unai Emery: “En 90 minuts poden passar moltes coses”

Unai Emery: “En 90 minuts poden passar moltes coses”

El tècnic basc ha recalcat el seu “gran respecte cap al Barça”, i ha afegit que “l’equip afronta el partit amb molta confiança”

Unai Emery, el tècnic del París Saint-Germain, coneix perfectament al Barça, rival al qual s’hi ha enfrontat diverses vegades i amb diferents equips. El tècnic basc ha destacat en roda de premsa que “en 90 minuts poden passar moltes coses, haurem de jugar amb molta personalitat, confiança i sent fidels a la nostra idea”.

L’entrenador del conjunt francès ha recalcat: “juguem contra un gran equip, tinc un gran respecte cap al FC Barcelona. Hem d’intentar continuar amb la tònica del partit d’anada, atacar, defendre i guanyar els duels individuals. És una oportunitat per seguir creixent”. A més, ha destacat que “tinc una gran confiança en l’equip, independentment del resultat del partit al Parc dels Prínceps”.

“Tinc un gran respecte cap al Barça, són un gran equip”

Pel que fa al possible sistema dels de Luis Enrique, Emery ha destacat: “Tenen moltes alternatives de sistemes i de jugadors. I a més, està el que puguin fer individualment”. Sobre el tècnic asturià ha assegurat que “és un gran entrenador i una gran persona”.

Pel que fa als seus homes, Emery ha anunciat que “Guedes i Thiago Motta no estaran disponibles, i la resta decidirem després de l’entrenament”. Pel que fa a Thiago Silva, que es va perdre el partit d'anada, ha destacat que “és el nostre capità, un jugador molt important per nosaltres i amb molta experiència”.

El PSG arriba al partit de tornada al Camp Nou amb una gran ratxa: dels darrers 16 partits oficials, 14 triomfs i només 2 empats. De fet, no ha perdut encara cap partit en aquest 2017. Tot i així, són segons a la Ligue 1, a tres punts del Mònaco, l’actual líder francès, on Cavani és el màxim golejador de la competició amb 27 gols. A més, a la Copa de França estan classificats pels quarts de final i són a la final de la Copa de la Lliga, que la disputaran contra el Mònaco.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut