Un partit a Dublín, 53 anys després

Un partit a Dublín, 53 anys després

El FC Barcelona no disputava un partit a la capital irlandesa des de l’anada dels setzens de la Recopa d’Europa de la temporada 1963/64, en què va vèncer el Shelbourne per 0-2

Han passat pràcticament 53 anys de l’última visita del FC Barcelona a Dublín. Des del 24 de setembre del 1963 que el FC Barcelona no disputava un compromís a la capital irlandesa. En aquella ocasió va ser-hi per afrontar l’anada dels setzens de la Recopa d’Europa de la temporada 1963/64, en un partit que l’enfrontava amb el Shelbourne i que el Barça va guanyar per 0-2 gràcies als gols de Zaldúa i Pereda.

Aquell dia l’onze titular de l’equip de César Rodríguez va ser: Sadurní, Olivella, Garay, Eladio, Gensana, Segarra, Zaballa, Pereda, Zaldúa, Goyvaerts i Fusté. L’equip blaugrana va confirmar la seva superioritat en el duel de tornada, i es va imposar per 3-1. Malauradament, el FC Barcelona va caure eliminat en la següent ronda de la competició, contra l’Hamburg.

A banda d’aquest compromís a Dublín el FC Barcelona n’ha disputat dos més a Irlanda del Nord. Van ser a la Recopa d’Europa a Belfast el 15 de setembre del 1971 (1-3 contra el Distillery) i un amistós a Derry el 12 d’agost del 2003 (0-5 contra el Derry City).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut