Un mes de setembre exigent per al FC Barcelona

Un mes de setembre exigent per al FC Barcelona

El primer equip del Barça jugarà un total de set partits en 23 dies després de l’aturada de seleccions

El mes de setembre arriba carregat de partits per al primer equip del Barça. A l’equip de Luis Enrique li espera un mes de setembre molt exigent en el qual jugarà set partits en només 23 dies. Durant aquest temps els blaugranes disputaran cinc jornades de Lliga, una d’aquestes intersetmanals contra l’Atlètic de Madrid al Camp Nou. A més, començarà la Lliga de Campions contra el Celtic a l’Estadi i la segona jornada a domicili davant el Borussia Mönchengladbach.

Cinc partits de Lliga

El primer compromís serà la tercera jornada que el Barça jugarà aquest dissabte al Camp Nou contra l’Alabès (20.30 h). Justament una setmana després haurà de viatjar a Madrid per disputar un partit contra el recent ascendit Leganés, amb el qual mai s’ha enfrontat a Primera Divisió. La tercera setmana tampoc hi haurà espai per descansar, ja que l’equip de Luis Enrique jugarà dos partits de Lliga. El primer serà entre setmana, dimecres 21 de setembre, contra l’Atlètic de Madrid, un enfrontament sempre complicat. El segon serà el mateix cap de setmana contra l’Sporting, aquest cop els blaugranes com a visitants. El darrer partit de Lliga abans de la segona aturada pels compromisos internacionals serà al camp del Celta, en què el Barça culminarà un mes molt intens. De fet, el partit es disputarà el primer cap de setmana d’octubre.

Inici de la Lliga de Campions

El dos primers partit de la fase de grups d’aquesta edició de la Lliga de Campions es jugaran en aquest mes de setembre tan exigent. Primer el Barça rebrà un vell conegut de la pretemporada, el Celtic de Glasgow, el 13 de setembre a les 20.45 h al Camp Nou. El segon partit serà a l’última setmana del mes, el 28 de setembre, contra el Borussia Mönchengladbach, un partit molt especial sobretot per a Ter Stegen, que tornarà a l’equip que el va formar. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut