Un Argentina-Uruguai de color blaugrana

Un Argentina-Uruguai de color blaugrana

El combinat argentí dirigit per Edgardo Bauza s’enfronta a l’Uruguai de Luis Suárez amb Messi i Mascherano liderant de nou la selecció

L’Argentina i l’Uruguai es veuran les cares la matinada de dijous a divendres (1.30 h) en el partit que correspon a la 7a jornada de les classificatòries sud-americanes de cara al Mundial de Rússia 2018. La cita, que tindrà lloc a l’Estadi Malvines Argentines (Mendoza), enfrontarà els argentins Leo Messi i Javier Mascherano amb l’uruguaià Luis Suárez.

Precisament serà el primer partit de Leo Messi des que va anunciar que seguiria a la selecció argentina. Tot i perdre a la final de la Copa América davant Xile, els argentins tenen ben encarada la classificació per al Mundial de 2018. Els homes del recent estrenat Edgardo Bauza estan situats en tercera posició, per darrere justament de l'Uruguai i l'Equador, amb 13 punts cadascuna. Amb una victòria, el conjunt albiceleste es posaria per davant de l'Uruguai. En cas contrari, els charrúes serien encara més líders a falta encara d’onze jornades per tancar la classificació.

Cal recordar que Leo Messi arriba al Clàssic del Río de la Plata amb molèsties a l’abductor, després del partit disputat a San Mamés. D’aquesta manera, depenent de l’evolució jugarà aquesta 7a jornada o no. Els que arriben en plena forma són Mascherano, que després d’una setmana de baixa va reaparèixer davant l’Athletic Club, i Suárez, que també ha deixat enrere la lesió que no li va permetre disputar la Copa Amèrica Centenario. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut