Última sessió abans de visitar el Vila-real

Última sessió abans de visitar el Vila-real

El FC Barcelona s’ha entrenat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en l’entrenament previ al primer partit de Lliga de diumenge a El Madrigal

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acabar de preparar el partit corresponent a la 17a jornada de Lliga davant el Vila-real a l’estadi El Madrigal (diumenge, 20.45 hores).

Els blaugranes continuen afrontant aquest frenètic inici d’any amb una gran quantitat de partits seguits. La competició no para, i diumenge el Barça disputarà el primer partit de Lliga de l’any, el matx en què els culers es veuran les cares amb un dels conjunts més en forma de la categoria. El Vila-real de Fran Escribá es troba en un gran moment de forma i és quart a la classificació, a només 5 punts del FC Barcelona, que es manté segon.

Els homes de Luis Enrique, després de la derrota patida a San Mamés davant l’Athletic Club a l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, buscarà la primera victòria en aquest 2017 en un estadi que els últims anys ha estat força positiu per als culers. I és que sumen sis victòries i tres empats en els nou últims desplaçaments a El Madrigal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut