Triomf del City contra el Borussia Mönchengladbach (4-0)

Triomf del City contra el Borussia Mönchengladbach (4-0)

Els de Pep Guardiola sumen els primers tres punts de la fase de grups, amb un hat-trick d’Agüero i un gol ‘in extremis’ d’Iheanacho

Després que la intensa pluja caiguda a Manchester suspengués el partit, aquest vespre per fi s’ha jugat l’altre partit del Grup C de la Lliga de Champions. I els locals, el City de Pep Guardiola, han golejat el Borussia Mönchengladbach (4-0). Un resultat que ha estat possible després d’un hat-trick del ‘Kun’ Agüero (8’, 27’, 77’), que ha estat l’heroi de l’afició citizen. L'argentí ha fet el primer després de culminar des de l’interior de l’àrea una centrada de Kolarov, el segon ha arribat de penal i el tercer l’ha fet en un contracop.

Iheanacho, que precisament ha substituït Agüero, ha estat l’encarregat de tancar la golejada, després de rematar a boca de canó una centrada de Sané (90’). Amb aquest resultat, el City suma tres punts, els mateixos que té el FC Barcelona després de la golejada que va aconseguir contra el Celtic FC de Glasgow (7-0), al Camp Nou. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut