Ter Stegen signa la renovació amb el FC Barcelona

Ter Stegen signa la renovació amb el FC Barcelona

El porter alemany, acompanyat per Josep Maria Bartomeu, ha firmat el contracte que el vincula amb el Club fins al 2022

Marc André-ter Stegen ha signat aquest dimarts al migdia a les oficines del Club la renovació del contracte que el vincularà amb el FC Barcelona fins al 30 de juny del 2022. "És un dels dies més especials des que estic al Barça", ha assegurat l'alemany després de signar.

Acompanyat del president Josep Maria Bartomeu, Ter Stegen ha ampliat el seu vincle amb el FC Barcelona a les oficines del Camp Nou. Després de tancar la temporada 2016/17 aixecant la Copa del Rei, que suposa el novè títol de l’alemany defensant la samarreta del Barça, el blaugrana ha acudit a l’Estadi per plasmar la signatura al seu nou contracte. "Fins ara ha anat tot bé. Vull guanyar tots els títols possibles i espero que l'any que ve puguem lluitar de nou", ha afirmat Ter Stegen.

D’aquesta manera, el porter nascut a Mönchengladbach seguirà al Club fins al 2022. Quan acabi aquest contracte, Ter Stegen durà vuit temporades al primer equip del FC Barcelona. El porter del Barça acumula ja 93 partits –encaixant 90 gols-, des que la temporada 2014/15 va arribar sota les ordres de Luis Enrique. Des d’aleshores, la seva presència sota pals ha estat ascendent fins a convertir-se en una peça clau pel Barça. I és que el seu palmarès és realment bo: 2 Lligues, 3 Copes del Rei, 1 Lliga de Campions, 1 Mundial de Clubs, 1 Supercopa d’Espanya i 1 Supercopa d’Europa.

Ter Stegen: “Em sento molt a gust aquí”

El porter blaugrana ha assistit al Programa l’Hora B de Barça TV aquest mateix dimarts. L’alemany ha assegurat sentir-se molt bé a Barcelona i a l’equip: “Em sento molt a gust aquí, tenim un equip fantàstic. A més, el Club m’ha recolzat sempre”. Ter Stegen també ha analitzat les seves actuacions vestint la samarreta blaugrana. “Sempre busco fer-ho el millor possible sigui quin sigui el rival. Al Barça els rivals arriben poc a porteria, però en aquests casos s’ha d’estar molt concentrat”, explica l’alemany. Finalment, el porter de Mönchengladbach ha volgut agrair aquestes tres temporades a Luis Enrique: “Li agraeixo molt que hagi buscat la millora individual de tots per tal que poguéssim créixer com a equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut