Ter Stegen: “Contra l’Atlètic serà complicat, però sortirem a guanyar”

Ter Stegen: “Contra l’Atlètic serà complicat, però sortirem a guanyar”

El porter blaugrana ha repassat l’actualitat blaugrana en un Facebook Live i ha destacat: “Tot i que és difícil, tenim possibilitats de continuar a la Champions”

El segon Facebook Live des del compte oficial del FC Barcelona amb un jugador culer ha tornat a ser un gran èxit. El primer va ser Gerard Piqué, al desembre, tot just abans del Clàssic davant el Reial Madrid. Aquest cop ha estat el torn de Marc-André ter Stegen, també a la prèvia d’un important duel lliguer, que serà diumenge contra l’Atlètic de Madrid (16.15 h). El porter alemany ha destacat: “Serà un partit complicat, però sortirem a guanyar”. “Serà un duel molt interessant en què donarem el 100% per intentar treure els tres punts”, ha afegit.

A més, l’‘1’ blaugrana s’ha mostrat optimista amb la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions: “Tot i que serà molt difícil, tenim possibilitats. Hem d’estar concentrats i creure-hi. Però ara ens hem de centrar en els partits de Lliga que tenim abans del duel contra el PSG”.

“Tot i que serà difícil, tenim possibilitats de remuntar contra el PSG”

Ter Stegen també ha parlat de la seva adaptació al Barça i a la ciutat, i ha assegurat: “M’encanta com és la gent i com tracten els de fora”. A més, ha comentat la relació amb els seus companys: “Tots són molt bona gent i tinc una gran relació amb tots”. I ha afegit: “Amb qui més relació tinc és amb Rakitic, Cillessen i Masip”. A més, ha explicat que continua tenint una gran relació amb excompanys com Dani Alves, de qui ha dit: “És una gran persona, molt amable, i em va ajudar molt quan vaig arribar”.

També ha tingut paraules per a l’exporter blaugrana Víctor Valdés: “Va fer una gran carrera al Barça. Era molt bo, va tenir grans anys i grans moments. Li desitjo el millor en la seva etapa a Anglaterra, en un equip totalment diferent del Barça. L’aprecio molt”.

L’alemany ha explicat: “En els meus inicis vaig començar jugant de davanter, però amb 10 anys vaig passar a ser porter”. Pel que fa a la seva vida més privada, Ter Stegen, ha explicat que es casarà amb la seva parella a l’estiu, i que parla anglès, alemany i castellà i que ara vol aprendre una mica de català. A més, ha afegit: “El més important per a mi és gaudir amb el que faig, entrenar-me bé cada dia, passar-ho bé amb els companys i intentar millorar sempre”.

Finalment, ha destacat el seu millor moment al Barça: “Va ser quan vam guanyar la Champions, en una temporada molt especial i amb molts títols. Guanyar la Lliga de Campions va ser molt especial. El Barça és el millor equip del món i vull continuar aquí molts anys”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut