Tasten el Parc dels Prínceps

Tasten el Parc dels Prínceps

El primer equip s’ha exercitat aquest dilluns a la tarda a l’escenari de l’anada dels vuitens de final de la competició; Nili i Aleñá que han viatjat amb l’expedició també s’han entrenat

El FC Barcelona ja és a punt per enfrontar-se al PSG en l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. El primer equip s’ha desplaçat aquest dilluns al matí cap a París i a la tarda s’ha exercitat al Parc dels Prínceps, escenari del primer combat d’una eliminatòria apassionant. Després de les rodes de premsa prèvies d’André Gomes i Luis Enrique, els jugadors disponibles del primer equip han realitzat l’última sessió abans d’afrontar un duel d’altura. Nili i Aleñá també han estat presents en l’entrenament. Els dos barcelonistes ja van viatjar amb l’equip aquesta temporada en el partit davant el Manchester City a l’Etihad de la fase de grups i ara han tornat a ser cridats per Luis Enrique, després de les baixes d’Arda, Mascherano i Aleix Vidal.

El tècnic asturià ha aprofitat la sessió per encarar els últims detalls d’un partit en què els blaugranes intentaran treure un bon resultat per encarar la tornada al Camp Nou amb més tranquil·litat. Les dues últimes vegades que el Barça ha viatjat a Paris per disputar l’anada contra el PSG, els blaugranes van sortir amb un empat el 2013/14 (2-2) i el 2014/15 amb una gran victòria (1-3). Totes dues, aleshores, van ser als quarts de final. Ara, en l’anada dels vuitens, intentaran repetir un resultat similar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut