Sevilla FC – FC Barcelona: El primer títol del curs està en joc

Sevilla FC – FC Barcelona: El primer títol del curs està en joc

(22 hores, TV3 i Telecinco) El Barça disputa l’anada de la Supercopa d’Espanya al Ramón Sánchez-Pizjuán per recuperar un títol que es va escapar l’any passat

L’hora de la veritat ha arribat. Després de quatre partits amistosos contra el Celtic, el Leicester, el Liverpool i la Sampdoria, el Barça 2016/17 arrenca oficialment aquest diumenge amb la disputa de l’anada de la Supercopa d’Espanya. Els homes de Luis Enrique viatgen a Sevilla a la recerca d’un bon resultat per a la tornada al Camp Nou del proper dimecres. A les 22 hores, el Ramón Sánchez-Pizjuán acollirà la primera part d’un títol que el Barça vol recuperar, després que se li escapés el curs passat contra l’Athletic Club.

Barça i Sevilla són dos equips que es coneixen molt bé en les últimes temporades. Sense anar més lluny, tots dos equips es van enfrontar a la final de la Copa del Rei del curs passat amb victòria blaugrana (2-0) al Vicente Calderón. Uns mesos abans, a aquestes alçades de temporada, el Barça també superava el Sevilla a Tbilissi (5-4) a la Supercopa d’Europa. Ara, però, les coses han canviat. I és que el Sevilla ha patit canvis substancials, començant per la banqueta.

Dos equips en rodatge

Jorge Sampaoli, exseleccionador de la Xile de Claudio Bravo, ha agafat les regnes del conjunt sevillà en substitució d’Unai Emery. L’argentí està implantant el seu segell personal. Un canvi que Luis Enrique va valorar en roda de premsa: “M’agrada el seu estil, perquè diverteix  l’espectador”. A més, Sampaoli ha declarat en diverses ocasions la seva admiració pel Barça i pel seu joc.

Luis Enrique, per la seva banda, afronta aquest primer duel oficial de la temporada amb quasi tota la plantilla a disposició. Només Ter Stegen, que es va fer un esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre en un entrenament de la setmana, és baixa per lesió. El tècnic disposa, a més, dels quatre fitxatges d’aquest estiu, i s’ha endut 18 futbolistes cap a la capital andalusa. Douglas, Samper i Jordi Alba han estat els jugadors descartats.

El Sevilla, per la seva banda, rebrà el Barça amb 19 jugadors citats. Sampaoli té les baixes de David Soria i Nico Pareja per lesió, i de Kolo i Carriço per sanció. Per cobrir aquestes baixes, el tècnic ha citat els joves José Antonio Caro i Diego González. El conjunt sevillà arriba a aquest duel d’anada després de caure dimarts en la final de la Supercopa d’Europa contra el Reial Madrid a la pròrroga (3-2). A les 22 hores, el Sevilla serà el primer obstacle per al Barça en l’inici de la nova temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut