Messi duplica els registres golejadors de César

Messi duplica els registres golejadors de César

El crac argentí va ser l’artífex d’una altra obra d’art per a la història per batre el Manchester City i encarar la classificació cap als vuitens de final com a primers de grup

No hi ha ningú com Leo Messi. El crac argentí va tornar a ser decisiu en un duel de màxima igualtat. El ‘10’ del Barça es va exhibir i va desequilibrar el matx fent un altre hat-trick, el segon consecutiu a la Lliga de Campions després d’endossar-ne també un al Celtic en la primera jornada al Camp Nou. La golejada per 4-0 al Manchester City situa els de Luis Enrique molt ben posicionats per encarar la classificació per als vuitens de final com a primers de grup. El partit contra el conjunt anglès ens va deixar les dades següents, que tot seguit repassem:

  • Messi, amb 465 gols, duplica la xifra golejadora de César, el segon màxim golejador de la història del Club. César Rodríguez en va fer 232 durant els anys 40 i principis dels 50, una dada que engrandeix encara més la figura de Messi, capaç de duplicar una xifra estratosfèrica.
  • Setè hat-trick de Messi a la Lliga de Campions. El crac argentí va tornar a fer-ne de les seves i va marcar tres grans gols per superar el Manchester City. L’Arsenal, el Viktoria Pilsen, el Bayer Leverkusen, l’Ajax, l’Apoel, el Celtic i el City són els rivals als quals ha marcat tres gols o més.
  • Segon hat-trick consecutiu de Messi. El ‘10’ del Barça iguala Luiz Adriano com el jugador que marca dos hat-tricks consecutius a la Lliga de Campions. Cal recordar que Messi no va disputar la segona jornada contra el Borussia Mönchengladbach per lesió.
  • Líders de grup amb nou punts. Després de les tres primeres jornades de la fase de grups de la Lliga de Campions, els de Luis Enrique se situen líders destacats i encaren la classificació per als vuitens com a primers de grup.
  • Màxim golejador en partits a casa a la Lliga de Campions. Amb els tres gols d’aquest dimecres, Messi va superar Raúl i suma un nou rècord personal amb 50 gols marcats en la màxima competició europea al Camp Nou.
  • Per primera vegada Messi marca a dos porters diferents en un sol partit. L’astre argentí va obrir el marcador marcant primer a l’exblaugrana Claudio Bravo, però amb l’expulsió del xilè a la segona meitat Messi va fer-ne dos més a Willy Caballero.
  • Novè gol de Messi a Claudio Bravo. Després de dues temporades defensant la porteria blaugrana, el porter xilè va tornar al Camp Nou com a rival i l’argentí va tornar-li a marcar un gol.
  • 13 victòries en 13 partits a la Champions al Camp Nou. El Barça de Luis Enrique és infal·lible a l’Estadi i compta els seus partits per victòries a la màxima competició continental.
  • Cinquè triomf en cinc partits del Barça al Manchester City. En les últimes quatre temporades blaugranes i citizens s’han trobat cinc cops a la Lliga de Campions, i tots els enfrontaments els ha guanyat el Barça. El balanç golejador és d’11 gols a favor i dos en contra.
  • Gol 91 de Neymar Jr en 150 partits. El crac brasiler va refer-se de l’errada del penal i al cap de dos minuts va fer una maniobra de geni per marcar un gran gol i tancar la golejada davant el City.
  • Umtiti va fer un partit espectacular a l’eix de la defensa. Va disputar els 90 minuts i va realitzar 63 passades bones. 
  • L’expulsió de Mathieu és la segona d’un jugador del Barça a la història de la Lliga de Campions al Camp Nou. La primera va ser de Sergi el 1997 davant el Dinamo de Kíev. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut