Sessió preparatòria pensant en Vila-real

Sessió preparatòria pensant en Vila-real

El primer equip ha tornat a la feina després de l’intens duel a San Mamés per preparar el proper duel de Lliga a El Madrigal

La feina no s’atura al FC Barcelona. Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per preparar el proper duel de Lliga de diumenge davant el Vila-real (20.45 hores) a El Madrigal.

Després de l’intens partit disputat a San Mamés, els homes de Luis Enrique han tornat a la feina per intentar aconseguir la primera victòria d’aquest 2017. Una sessió en què els titulars a Bilbao han fet treball de recuperació i en què també ha participat el porter del Juvenil Sergi Puig. A més, hem pogut veure sobre la gespa Jasper Cillessen seguint amb la seva recuperació. També cal destacar que Denis Suárez ha viscut el seu primer aniversari com a jugador del primer equip. I és que el gallec ha fet avui 23 anys. 

Els blaugranes afronten un inici d’any frenètic, amb partit gairebé cada tres dies (en el cas que s’avancin rondes a la Copa del Rei). La competició no para i diumenge arriba el primer partit de Lliga de l’any, el matx corresponent a la 17a jornada de Primera Divisió, en què els culers es veuran les cares amb un dels conjunts més en forma de la categoria. El Vila-real de Fran Escribá és quart a només 5 punts del FC Barcelona. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut