Sessió preparatòria pensant en la UD Las Palmas

Sessió preparatòria pensant en la UD Las Palmas

Els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat després de la victòria a la Copa per començar a preparar el duel de Lliga de dissabte

La feina no s’atura al FC Barcelona. Els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per preparar el proper partit de Lliga de dissabte (16.15 hores) davant la UD Las Palmas. A més, també hi han estat presents els jugadors del Barça B Aleñá i Carbonell.

Els homes de Luis Enrique estan submergits en una dinàmica de partit cada tres dies, que continuarà vigent les properes dues setmanes pel fet d’haver aconseguit accedir als quarts de final de la Copa del Rei. Després del gran esforç que van realitzar els blaugranes davant l’Athletic per aconseguir remuntar el resultat del partit d’anada, els culers ja preparen la 18a jornada de Lliga.

Un partit davant l’Athletic en què el trident va tornar a ser decisiu, amb un gol de cada membre de la davantera blaugrana per certificar el pas als quarts. A més, en aquest matx, el trident va assolir l’espectacular xifra de 300 gols des que juguen junts, i Luis Suárez va arribar als 100 gols amb la samarreta del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut