Sessió per girar full i pensar en la Reial Societat

Sessió per girar full i pensar en la Reial Societat

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp Tito Vilanova per preparar el partit de Lliga d’aquest dissabte, amb la participació d’Aleñá i Carbonell, del filial

El FC Barcelona s’ha exercitat aquest dimecres a la Ciutat Esportiva per començar a preparar el duel davant la Reial Societat d’aquest dissabte. Després de la derrota davant la Juventus en l’anada dels quarts de la Lliga de Campions (3-0), als blaugranes els toca centrar-se en el partit de Lliga, abans d’afrontar una nova remuntada heroica que els permeti ser a les semifinals de la màxima competició continental.

Luis Enrique ha dirigit la sessió amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. Una sessió que ha servit de recuperació per als jugadors titulars, en què s’ha pogut veure Arda Turan exercitant-se amb els seus companys. Cal recordar que Turan es va lesionar amb la seva selecció durant l’última aturada i s’està recuperant. Aleñá i Carbonell, del Barça B, han completat la sessió. L’equip descansarà aquest dijous i tornarà a la feina divendres per realitzar l’últim entrenament abans de veure’s les cares davant el conjunt donostiarra al Camp Nou dissabte (20.45 hores). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut