Sessió pensant en l’estrena de la Lliga de Campions

Sessió pensant en l’estrena de la Lliga de Campions

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat sota les ordres de Luis Enrique al camp 2 de la Ciutat Esportiva per començar a preparar els detalls del partit contra el Celtic, dimarts al Camp Nou

El FC Barcelona s’ha exercitat aquest diumenge al matí al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Després de la derrota inesperada davant l’Alabès, els homes de Luis Enrique han de passar pàgina ràpid i ja se centren en l’estrena de la Lliga de Campions d’aquest dimarts. I és que la competició no s’atura en aquest mes de setembre. El Celtic de Glasgow serà el primer rival de la competició europea, i visitarà el Camp Nou després de golejar en el derbi escocès el Glasgow Rangers (5-1).

D’aquesta manera, el primer equip ha fet una sessió d’entrenament que ha servit per començar a preparar els detalls del partit contra el conjunt entrenat per Brendan Rodgers. Una sessió que ha estat de recuperació per als titulars i en la qual s’han entrenat els jugadors disponibles del primer equip. Ter Stegen, per la seva banda, segueix amb la seva recuperació. El Barça tornarà a la feina aquest dilluns a les 11 hores, en el que serà l’últim entrenament abans de rebre el Celtic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut