Sessió de recuperació després de la victòria al Pizjuán

Sessió de recuperació després de la victòria al Pizjuán

El FC Barcelona ha tornat a exercitar-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb tots els disponibles, més José Suárez, Marlon, Cámara, Kaptoum i Martínez, del filial

El Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper ha tornat a tenir activitat. El primer equip del FC Barcelona, en una sessió de recuperació de titulars després del triomf al Ramón Sánchez Pizjuán (2-0), s’ha tornat a posar les botes de feina.

Perquè a l’horitzó ja hi ha el partit de tornada de la Supercopa contra el Sevilla al Camp Nou (dimecres 17, a les 23h), així com el primer partit de Lliga contra el Betis.

Tots els disponibles del primer equip han dut a terme aquesta sessió, que també ha comptat amb cinc futbolistes del Barça B. Així, José Suárez, Marlon, Cámara, Kaptoum i Martínez s’han entrenat sota les ordres de Luis Enrique i el seu cos tècnic.

Aquest dimarts, l’equip tornarà als entrenaments matinals, en la darrera jornada abans de rebre els de Jorge Sampaoli. La sessió serà a les 9:30 hores del matí, abans que Luis Enrique comparegui davant els mitjans de comunicació per valorar l’enfrontament. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut