Sessió de recuperació amb nou jugadors del filial

Sessió de recuperació amb nou jugadors del filial

Després del triomf contra el Gladbach, el Barça s’ha entrenat amb la participació de Mujica, Kaptoum, Carbonell, Borja López, Aleñá, Marc Cardona, Nili, Alfaro i Sarsanedas

El Barça ha tornat als entrenaments aquest dimecres al matí després de la victòria a la Champions contra el Borussia Mönchengladbach (4-0). Amb la fase de grups tancada de manera brillant, l’equip espera rival als vuitens de final. Abans del sorteig, però, el conjunt de Luis Enrique afronta un partit de Lliga a El Sadar. Aquest dissabte (13 hores), el Barça visita l’Osasuna amb l’objectiu de tornar a guanyar a la Lliga després de tres empats seguits.

Amb l’Osasuna a l’horitzó, el Barça s’ha exercitat al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els jugadors titulars contra el Gladbach han completat una sessió de recuperació, i l’equip ja ha començat a preparar el pròxim partit. Luis Enrique ha treballat amb els jugadors disponibles del primer equip i ha completat la sessió amb nou jugadors del filial: Mujica, Kaptoum, Carbonell, Borja López, Aleñá, Marc Cardona, Nili, Alfaro i Sarsanedas.

Un cop acabat l’entrenament, l’equip tindrà un dia lliure aquest dijous abans de tornar a la feina per acabar de preparar el partit a El Sadar. El divendres, a les 17 hores, completarà l’última sessió abans de viatjar a Pamplona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut