Sessió de recuperació amb la Lliga al cap

Sessió de recuperació amb la Lliga al cap

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat després de proclamar-se campions de la Supercopa d’Espanya; també ho han fet els jugadors del filial José Suárez, Cámara, Kaptoum, Aleñá i Martínez

El FC Barcelona ha tornat a la feina aquest dijous a la Ciutat Esportiva. Ho ha fet després de ser el Supercampió en superar el Sevilla aquest dimecres i aixecar el primer títol de la temporada. Els de Luis Enrique van estrenar-se en competició oficial al Camp Nou exhibint un bon nivell. El tècnic asturià va donar la titularitat als quatre nous fitxatges, Denis Suárez, Digne, André Gomes i Umtiti i tots ells van mostrar símptomes d’una bona adaptació. Arda Turan amb dos gols i Messi van ser-ne els golejadors i els millors del partit.

D’aquesta manera, Luis Enrique ha dirigit una sessió d’entrenament al Camp número 2 de la Ciutat Esportiva, que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i que ha servit de recuperació per als titulars. A la sessió, també s’hi han sumat els jugadors del filial José Suárez, Cámara, Kaptoum, Aleñá i Martínez. L’equip ja està centrat per a l’estrena de la Lliga aquest dissabte al Camp Nou davant el Betis i iniciar la reconquesta del títol per tercer any consecutiu.

El primer equip es tornarà a entrenar aquest divendres a les 9.30 hores a la Ciutat Esportiva i, posteriorment, el tècnic Luis Enrique parlarà en roda de premsa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut