Sergio Busquets: “Hem estat justos vencedors de la Supercopa d’Espanya”

Sergio Busquets: “Hem estat justos vencedors de la Supercopa d’Espanya”

El migcampista portuguès, André Gomes, també ha passat per zona mixta i s’ha mostrat “feliç pel debut oficial i pel treball de tots els companys”

El Barça ha aconseguit la seva dotzena Supercopa d’Espanya i així el primer títol d’aquesta temporada. Un cop finalitzat el partit, Sergio Busquets ha repassat els partits davant el Sevilla a la Supercopa i ha apuntat que “tant a la primera part de l’anada com en la del partit d’avui hem estat una mica imprecisos. Tot i això, en la segona part dels dos partits hem tingut ocasions, ells no han aguantat físicament i crec que hem estat justos vencedors del torneig”.

En un partit en què Luis Enrique ha alineat els nous fitxatges Denis, André Gomes, Digne i Umtiti, el migcampista i un dels capitans del Barça també ha valorat positivament les incorporacions: “Jo crec que hem fitxat molt i som un equip més profund”. En referència al matx del pròxim dissabte davant el Betis creu que arriben cansats, però “segur que hi haurà variacions i intentarem competir el millor possible”.

A continuació, les frases més destacades d’André Gomes i Digne a la zona mixta:

André Gomes

“Estic molt feliç pel títol i per haver jugat. Estic feliç també pel debut oficial, pel partit i pel treball dels meus companys.”

“Vaig a poc a poc. Porto una setmana i mitja de treball i estic coneixent encara els meus companys. Em falta treballar molt, però estic en això. Vaig processant les coses i la manera de jugar de l'equip, però avui m'he sentit molt còmode”.

“Jo em quedo content per poder jugar i gaudir dels partits. On l'entrenador decideixi, jo intento adaptar-me. El més important al final és el resultat i ajudar tots els meus companys”.

“Treballaré sempre dur per estar preparat i ajudar els meus companys. El més important és treballar i esperar la meva oportunitat”.

Lucas Digne

“Estic molt content per haver pogut jugar un partit com aquest i per haver guanyat el primer trofeu. Luis Enrique m'ha donat la confiança i estic agraït”.

"Arda és un gran jugador i ajuda molt jugar amb ell. Al final, sóc aquí per ajudar l'equip i fer-ho tot per a l'equip”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut