Sergio Busquets: “Hem estat molt sòlids”

Sergio Busquets: “Hem estat molt sòlids”

El tercer capità blaugrana ha destacat la imatge que ha donat l’equip a Anoeta per avançar-se en l’anada dels quarts de la Copa del Rei

Sergio Busquets s’ha mostrat satisfet del partit que ha realitzat l’equip blaugrana a Anoeta. I és que el Barça s’ha imposat per la mínima gràcies a un gol de Neymar Jr. Un gol que, de moment, posa en avantatge l’equip culer en l’eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei. Un cop ha finalitzat el duel, el tercer capità blaugrana ha destacat la imatge que l’equip ha donat a Sant Sebastià: “Hem estat molt sòlids tant en atac com en defensa. Encara ens queda la tornada, sabem que tenen qualitat”. El ‘5’ blaugrana també ha volgut elogiar l’equip per haver trencat amb el malefici d’Anoeta: “Feia molts anys que no guanyàvem aquí i estem satisfets pel resultat”.

A continuació, repassem les declaracions més destacades dels jugadors en zona mixta:

Sergi Roberto

“Necessitàvem guanyar en aquest estadi. Sabíem que en l’últim partit ells havien treballat una pressió alta i nosaltres hem buscat una mica més el joc directe i ho hem aconseguit. El gol ve en una jugada llarga”.

“Estem en una dinàmica molt bona, hem de seguir guanyant els partits i fent un bon joc”.

Rakitic

“Ha estat una victòria merescuda. Hem jugat molt bé”.

“La confiança amb Luis Enrique és la de sempre, al màxim. Jo visc pel futbol, l’entrenador és el millor que em coneix i jo el que haig de fer és seguir treballant per ensenyar-l'hi”.

“Jo vull renovar i quedar-me al Barça molts anys”.

Cillessen

“Hem fet un bon partit i la victòria és molt important”.

“Al porter del Barça se li demana saber jugar amb els peus, però jo ja estava acostumat a fer-ho bé amb l’Ajax i la selecció holandesa. Per això em van fitxar. Tot i així, he de seguir treballant-ho”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut