Sergio Busquets: “El repte és seguir creixent i guanyant”

Sergio Busquets: “El repte és seguir creixent i guanyant”

El migcampista blaugrana és optimista i ambiciós de cara a l’inici de la temporada oficial contra un Sevilla que pensa que “arriba físicament bé”

Sergio Busquets és un dels pesos pesants del vestidor del FC Barcelona, tercer capità de l’equip i veu autoritzada. Aquest dissabte ha estat l’encarregat de comparèixer davant dels mitjans en la prèvia de l’anada de la Supercopa d’Espanya. Una competició que la temporada passada es va escapar, i que l’equip vol recuperar. Al davant hi haurà un Sevilla renovat, amb entrenador nou i que va perdre la Supercopa d’Europa fa quatre dies. Tot i així, Sergio pensa que “han tingut dies per recuperar-se i arribaran físicament bé”.

L’equip afronta el partit després d’una pretemporada que ha servit per preparar el cos i a la qual s’han anat sumant els jugadors progressivament. Ara, amb l’equip quasi al complet –Neymar Jr i Rafinha són als Jocs Olímpics–, arriba l’hora de la veritat. “El repte és seguir creixent com a equip i individualment per seguir guanyant”, ha dit Sergio Busquets. El tercer capità blaugrana reconeix que “estem en una època molt bona en què s’ha guanyat molt” i volen allargar l’hegemonia.

Marge de millora

El ‘5’ del Barça, que no ha volgut valorar possibles arribades en la línia ofensiva, pensa que s’ha de millorar en l’aspecte defensiu. “Hem de ser sòlids. Hem rebut gols en els últims partits, però la pretemporada està per millorar”, ha declarat Sergio. En aquest procés de millora també treballen els fitxatges d’aquest estiu. Per a Sergio “arriben amb moltes ganes i il·lusió”, tot i que reconeix que “s’han d’adaptar al sistema tàctic”. “No tinc cap dubte que ho faran, perquè són jugadors de molta qualitat”, ha afegit en aquest sentit.

Sergio ha mirat enrere per valorar l’aportació al primer equip dels jugadors joves formats a la Masia. Reconeix que “no és gaire normal el que va passar durant anys”, i que ara és difícil que un jugador pugi fins al primer equip. L’últim cas és el de Sergi Samper, que ha fet el camí des de l’FCBEscola fins al Camp Nou. Per a Sergio, amb qui comparteix posició, “Samper és molt jove, té molta qualitat i encara li queda per millorar”.

En aquest mateixa línia, ha afirmat que “en un Club com el Barça hi ha competència a totes les posicions”. I la porteria no és cap excepció. En aquest sentit, Sergio Busquets ha afirmat que “Ter Stegen està desitjant recuperar-se com abans millor de la lesió per estar amb la resta de companys”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut