Sergi Roberto: “M’estic acostumant a jugar de lateral”

Sergi Roberto: “M’estic acostumant a jugar de lateral”

El lateral dret blaugrana ha estat un dels protagonistes del partit amb dues assistències de gol i la participació en una tercera diana

El lateral dret del Barça titular en el duel contra l’Sporting, Sergi Roberto, ha estat un dels protagonistes del matx gràcies a la seva gran actuació davant un “partit intens”, segons l'ha definit el blaugrana després de l’enfrontament.

“Cada vegada m’estic acostumant més a jugar com a lateral”, ha manifestat el jugador, que ha assegurat estar aprenent molts moviments “tant en defensa com en atac”. Durant el partit, Sergi Roberto ha jugat molt còmode tant en zona ofensiva com defensiva segons el ritme de joc. D’aquesta manera, ha aconseguit assistir Rafinha en el segon gol, Arda Turan en el quart i participar en el primer de Neymar Jr.

El seu company a la banda, Rafinha, també ha realitzat un bon enfrontament, i en declaracions posteriors al partit s’ha mostrat satisfet “pel resultat, per tenir minuts i pel gol”. Tot i així, el jugador brasiler ha aclarit que “no ha estat un partit fàcil”, ja que l’Sporting “ha sortit molt fort pressionant a dalt”. Un dels jugadors que han organitzat el joc durant tot el partit, André Gomes, ha assegurat que l’equip “està treballant molt bé” i s’ha mostrat content de poder jugar “ja sigui de mig centre o d’interior”.

A continuació, repassem les declaracions destacades dels jugadors del Barça en zona mixta després de la golejada a l’Sporting de Gijón:

Sergi Roberto

“No ha estat gens fàcil, ha estat un partit molt intents”.

“Pressionaven bastant, però tot i així hem pogut treure uns tres punts importants per a nosaltres.”

“Quan hem marcat el primer i després el segon ens ha permès arribar al descans amb tranquil·litat.”

“Cada cop m’estic habituant més a jugar com a lateral. Estic aprenent els moviments tant en defensa com en atac. Estic agafant el gust a la posició.”

Rafinha

“Estem preparats per ocupar la posició que l’entrenador ens demani.”

“No ha estat un partit còmode, l’Sporting ha sortit molt fort pressionant a dalt. Ha estat un partit difícil, però hem sabut aprofitar les oportunitats.”

“Estic perfectament recuperat de tots els problemes.”

“Estic satisfet pel resultat, per tenir minuts i pel gol.”

André Gomes

“Intento fer-ho de la millor manera possible per estar preparats cada dia i tenir la meva oportunitat”.

“Sabia què passaria, la concurrència que hi ha a l’equip... He de ser professional, fer-ho al millor possible i aprofitar les oportunitats que em donin.”

“Estic content de poder jugar encara que sigui de mig o d’interior.”

Lucas Digne

“La clau és la concentració i la motivació de tots.” 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut