El Barça completa la primera doble sessió a St. George’s Park

El Barça completa la primera doble sessió a St. George’s Park

En el segon dia d’’stage’ a terres angleses, els 24 jugadors desplaçats han completat dos entrenaments més sota les ordres de Luis Enrique

Sota un cel ennuvolat, el Barça ha tornat a la feina amb unadoble sessió d'entrenament a les instal·lacions de St. George’s Park. És la primera jornada completa que fa l’equip a Anglaterra, després d’arribar aquest dilluns i de tenir el primer contacte amb els camps d’entrenaments. Amb una temperatura suau propera als 18 graus al matí, Luis Enrique ha pogut seguir posant en pràctica els habituals exercicis de pretemporada. Exercicis que han combinat el treball físic, el control de la possessió i la simulació d’accions de joc.

Després d’aquesta sessió matinal, Munir Denis Suárez han estat els encarregats d’atendre els mitjans desplaçats a Birmingham.

Unes hores després, i amb la pilota sempre com a protagonista, els jugadors han tornat a trepitjar la gespa per completar la doble sessió programada. Aquesta segona sessió del dia ha tingut uns espectadors d'allò més observadors. I és que fins al camp d'entrenament s'han apropat l'equip U11 del Birmingham City i un grup d'alumnes del curs d'entrenadors de la Federació Anglesa de futbol. Els més petits han gaudit de les accions dels seus ídols, mentre que els més grans han pogut aprendre d'una petita dosi dels mètodes de treball del cos tècnic encapçalat per Luis Enrique.

Descobreix la nova col·lecció d'entrenament del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut