La segona millor temporada a domicili a la Lliga

La segona millor temporada a domicili a la Lliga

Els de Luis Enrique han sumat 13 triomfs lluny del Camp Nou aquesta temporada al campionat domèstic i es queden a només un triomf del rècord assolit els cursos 2010/11, 2012/13 i 2014/15

L’estadi de Gran Canaria ha estat l’última visita del FC Barcelona aquesta temporada a la Lliga i ho va fer amb una victòria contundent que el permet seguir lluitant per la Lliga (1-4). Amb aquest triomf el Barça ha sumat un total de 13 victòries a domicili aquesta temporada i iguala les de la primera temporada de Luis Enrique (2014/15) i es queda a només una victòria de les 14 assolides les temporada 2010/11 amb Josep Guardiola d’entrenador, i la 2012/13 amb Tito Vilanova.

Els blaugranes han aconseguit sumar grans victòries en els estadis més complicats del campionat, com ara el Clàssic del Bernabéu (2-3) que Leo Messi va decidir amb un doblet, amb un gol a l’últim minut de partit de l’afegit, així com també el Calderón (1-2), San Mamés (0-1), Sánchez Pizjuán (1-2), Mestalla (2-3) i RCDE Stadium (0-3). 18 punts assolits en territoris en què els tres punts s’han de lluitar i molt. Només Balaídos, Riazor i La Rosaleda han vist una derrota blaugrana i Anoeta l’Estadi de la Ceràmica i el Villamarín han estat capaços de sumar un punt davant els de Luis Enrique.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut