Segon dia d’entrenaments a la Ciutat Esportiva

Segon dia d’entrenaments a la Ciutat Esportiva

L'equip de Luis Enrique completa la segona jornada d'entrenaments de la pretemporada 2016/17 amb els jugadors disponibles del primer equip i dotze futbolistes del filial

L’activitat ja està en marxa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Després de completar la primera doble sessió de la pretemporada, el Barça ha iniciat aquest dijous el segon dia d’entrenaments. Amb els jugadors disponibles del primer equip, que ja es van exercitar aquest dimecres, Luis Enrique ha treballat sobre la gespa del Camp Tito Vilanova, al matí, i al Camp 2, a la tarda. En aquesta ocasió, han estat 12 els jugadors del Barça B que s'han exercitat sota les ordres del tècnic asturià: José Suárez, Marlon, Martínez, Borja López, Carbonell, Gumbau, Aleñá, Perea, Abeledo, Cardona, Nili i Alfaro. Alguns d’ells van participar aquest dimecres en el primer partit amistós del Barça B a l’Escala.

Després d’aquesta jornada de doble sessió, l'equip de Luis Enrique tornarà a exercitar-se aquest divendres al matí (09.30 hores) i, posteriorments, el davanter Luis Suárez atendrà les preguntes dels mitjans de comunicació en roda de premsa. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut