Ronaldinho i Messi, una connexió letal

Ronaldinho i Messi, una connexió letal

Gaudeix, amb el següent vídeo, de les jugades i gols entre els dos cracs blaugrana quan van coincidir junts a les files del FC Barcelona

Tres anys, quatre mesos i 21 dies. O el que és el mateix, 1.240 dies, el temps que van coincidir Ronaldinho Gaúcho i Leo Messi en el primer equip del FC Barcelona. Des que l’argentí va debutar contra l’Espanyol de la mà de Frank Rijkaard (16 d’octubre del 2004), fins al darrer partit del brasiler amb la samarreta blaugrana (9 de març del 2008), van transcórrer gairebé tres anys i mig, suficient per formar una connexió letal entre tots dos.

Ronaldinho va arribar a Can Barça procedent del París Saint-Germain, precisament el rival dels culers en el proper partit de tornada dels vuitens de la Champions, en què els blaugranes intentaran capgirar el resultat del partit d’anada. Un FC Barcelona que arriba en plena forma i amb un Leo Messi pletòric, Pitxitxi i Bota d’Or amb 23 gols.

En total, les dues llegendes culers van coincidir poc més de tres temporades en què, tot i que per a molts es van fer curtes, els dos cracs van deixar una gran quantitat de jugades per al record com a parella letal. De fet, el primer gol de Leo Messi amb la samarreta del Barça va ser després d’una gran assistència de ‘Ronnie’. Regats espectaculars, combinacions de precisió mil·limètrica, gols de bandera, assistències donades mútuament... Gaudeix, en el següent vídeo, de les millors accions combinatòries entre els dos mags culers!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut