Ronaldinho: “Em fa feliç veure Messi i Neymar Jr fer història”

Ronaldinho: “Em fa feliç veure Messi i Neymar Jr fer història”

El que va ser crac del primer equip entre el 2003 i el 2008 ha declarat a Nova York que “el Barça continua a un gran nivell”
Ronaldinho segueix enamorat del Barça i els seus cracs. Qui va ser referència del primer equip entre el 2003 i el 2008 ha declarat a Nova York, on està exercint d’amfitrió en l’aterratge del Club a la gran metròpoli nord-americana, que s’alegra de “veure Messi i Neymar Jr fer història” amb el FC Barcelona.

Tot han estat elogis per al ‘10’ culer, amb qui va compartir vestidor: “Esperem que segueixi així. Pel fet de ser amic meu, perquè en sóc admirador, el futbol necessita gent així. Em quedo content de veure’l content”.

També s’ha referit al seu compatriota, que fa poques setmanes assolia el primer or olímpic de la història del Brasil. “Ha fet història i tant de bo faci realitat tots els seus somnis, també amb el Barça”.

Per acabar, Ronaldinho ha valorat el bon moment que està vivint el primer equip. “El Barça continua a un gran nivell i tant de bo acabi l’any tan bé com sigui possible”, ha conclòs.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut