Luis Enrique: “Tinc moltes opcions per suplir les baixes”

Luis Enrique: “Tinc moltes opcions per suplir les baixes”

Lluny de lamentar les absències al mig del camp, el tècnic blaugrana confia a trobar les solucions per segellar la classificació a la Copa contra la Reial Societat

Luis Enrique ha comparegut aquest dimecres en roda de premsa abans d’afrontar el partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei contra la Reial Societat. Tot i l’avantatge que dóna la victòria de l’anada a Anoeta (0-1), el tècnic blaugrana no es refia d’un conjunt txuri-urdin que sempre és un rival exigent per al Barça. “La Reial juga amb el mateix concepte a casa i a fora; la pressió alta és una de les fases del joc que cal tenir en compte per poder passar l’eliminatòria”, ha analitzat l’asturià.

Després de quatre victòries consecutives, els culers es troben en un dels moments dolços de la temporada i volen allargar-ho per accedir a les semifinals. “La Copa és una competició atractiva i que ens porta bons records”, ha comentat Luis Enrique. El tècnic, a més, ha explicat que “l’estat d’ànim del vestidor és l’òptim”. “Hi ha optimisme, i els resultats ens serveixen per reforçar-lo”, ha afegit. Tot i així, l’asturià ha dit que “seria un greu error pensar que està fet”.

Solucions davant les adversitats

Per a la tornada dels quarts de Copa –dijous a les 21.15 hores-, Luis Enrique comptarà amb algunes baixes de pes al mig del camp. Iniesta es recupera de la lesió al soli de la cama esquerra, mentre que Sergio va patir a Ipurua un esquinç al lligament lateral extern del turmell dret. Aquestes baixes se sumen a la de Rafinha, però el tècnic confia a trobar solucions: “Tinc moltes opcions per suplir les baixes”. En aquest sentit, però, no ha volgut donar pistes sobre qui substituirà Sergio a la posició de pivot.

Un dels factors clau per a Luis Enrique serà el Camp Nou. Tot i que creu que la Reial Societat no canviarà el seu plantejament, reconeix que “al Camp Nou hi ha diversos factors positius, més enllà de la idea dels equips”. L’asturià, que ha tornat a desfer-se en elogis cap a Leo Messi –“l’evolució és clara, i ha anat en funció de la seva maduresa, és el prototip de jugador que necessita poc el seu físic, i tot això el fa ser únic”-, ha afirmat: “Cada temporada que passa veig créixer la fam i les ganes de l’equip”. Per últim, el tècnic culer ha dit que “el nivell de l’arbitratge és l’adequat”. “És molt difícil, i el que necessiten és l’ajuda de tots, no crítiques”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut