Retrobaments especials a Wembley

Retrobaments especials a Wembley

Els moments més íntims de l’últim partit de la International Champions Cup contra el Liverpool a Londres, amb la trobada de Suárez i Mascherano amb els seus antics companys d’Anfield

Wembley rebia aquest dissabte 6 d’agost el FC Barcelona per disputar el tercer enfrontament de la International Champions Cup contra el Liverpool FC. Els blaugranes sortien de l’aeroport del Prat de Barcelona camí de Londres per rememorar  records de la final de la Lliga de Campions del 2011 i per viure retrobaments amb antics companys per part d’alguns blaugranes.

Reviu el desplaçament del Barça a Londres, la seva arribada a l’hotel de concentració i, sobretot, el retrobament de Luís Suárez i Javier Mascherano amb el seu antic equip, el Liverpool. L'uruguaià, després del partit, va agrair les mostres d'afecte de l'afició 'red'. El '9' blaugrana va poder saludar excompanys i amics de la seva etapa al conjunt anglès abans i després del duel a Wembley. Un viatge ple d’emocions des d’un dels escenaris més emblemàtics d’Anglaterra i la història blaugrana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut