Retorn als entrenaments amb la visita del Vila-real a l’horitzó

Retorn als entrenaments amb la visita del Vila-real a l’horitzó

Després de dos dies de festa, el FC Barcelona s’han tornat a exercitar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb tots els disponibles del primer equip més Marlon i Aleñá, del Barça B

El FC Barcelona ja pensa en la visita del Vila-real aquest dissabte (18.30 hores, Camp Nou). Ho fa després de la sessió d’aquest dimecres, que ha significat el retorn a la feina dels de Luis Enrique després de dos dies de festa. Una jornada d’entrenament que s’ha dut a terme al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva i que ha comptat amb tots els disponibles del primer equip, més els futbolistes del Barça B Marlon Santos i Carles Aleñá. La bona notícia és que ja s’ha pogut veure Andrés Iniesta sobre la gespa, després que es perdés el partit contra l’Espanyol per unes molèsties a l’adductor de la cama dreta.

Una sessió, doncs, que ha servit per començar a preparar el duel de Lliga de la jornada 36 contra l’equip groguet, l’antepenúltima abans del final de la competició domèstica. Serà important per als blaugranes, que sumen quatre triomfs consecutius a la Lliga i que si volen seguir aspirant a aconseguir el títol hauran de continuar ampliant fins al final.

Ara, aquest dijous continuarà la preparació, perquè l’equip es tornarà a posar les botes i saltarà a la gespa de la Ciutat Esportiva a les 11 hores del matí.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut