fcb.portal.reset.password

Messi, durant el partit a Sevilla | MIGUEL RUIZ - FCB

El FC Barcelona presentarà un recurs davant del Comitè d’Apel·lació per la groga que va veure Leo Messi durant la segona meitat del partit jugat diumenge al Ramón Sánchez Pizjuán després que el Comitè de Competició hagi decidit no retirar la sanció al jugador argentí, desestimant les al·legacions a l’acta arbitral presentades pel Club.

Cal recordar que se’l va sancionar amb una targeta groga per “endarrerir la sortida del terreny de joc per posar en ordre el seu equipament amb l’ànim de perdre temps”, segons reflectia l’acta arbitral, després d’una entrada rebuda per part del sevillista N’Zonzi, que li havia arrencat la bota.
 

Tornar a dalt