Recuperació després de fer història

Recuperació després de fer història

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al Camp Tito Vilanova en el primer entrenament després d’assolir una gesta mai vista en el món del futbol

El FC Barcelona ha despertat aquest dijous després de fer història en una nit màgica al Camp Nou (6-1). El que van aconseguir aquest dimecres els de Luis Enrique és una autèntica proesa que no s’havia vist mai en el món del futbol. I és que el Barça no només va remuntar el 4-0 de l’anada contra el PSG, sinó que al minut 89 guanyava 3-1 i necessitava tres gols més per passar l’eliminatòria. Tres gols que es van fer en els últims set minuts, l’últim de Sergi Roberto en l’última acció del partit per fer entrar al Barça en la història.

La remuntada impossible va ser possible i el Barça ja és als quarts de final de la Lliga de Campions. Els blaugranes s’han exercitat aquest matí a la Ciutat Esportiva al Camp Tito Vilanova i que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip. Una sessió que ha servit de recuperació per als jugadors titulars després d’un desgast brutal de tot l’equip. Els blaugranes ja comencen a preparar el partit de Lliga davant el Dépor del proper diumenge. Això sí, amb la tranquil·litat i la felicitat d’haver aconseguit una de les gestes més grans de la història del futbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut