Rakitic: “Volem acabar la temporada de la millor manera”

Rakitic: “Volem acabar la temporada de la millor manera”

El croat, que ha anunciat que es reunirà amb el Club els propers dies per parlar de la seva renovació, ha destacat que el vestuari ha d’acceptar la decisió de Luis Enrique, que ha dit que no continuarà al FC Barcelona

Luis Enrique ha anunciat que no renovarà el seu contracte amb el Barça. Després del partit, Ivan Rakitic, autor de l’últim gol del matx contra l’Sporting (6-1), ha confessat: “El míster ens ha comentat la seva decisió abans de sortir a la roda de premsa”. “Ell va ser qui va insistir a portar-me al Barça i li n'estic molt agraït”, ha assegurat. El croat ha destacat: “La decisió del tècnic està clara i des del vestuari ho haurem d’acceptar”. També ha afegit: “Volem acabar la temporada amb èxit, gaudir de la millor manera, i nosaltres treballarem dur per millorar”.

Rakitic, a més, ha parlat sobre la seva renovació: “El Club i jo anem cap a la mateixa direcció i ens reunirem els propers dies”. Per acabar, i sobre el partit davant l’Sporting, el migcampista ha manifestat que “la victòria ha estat merescuda gràcies als sis gols”. “Tenim una altra victòria i ara volem acabar la temporada amb final feliç com si es tractés d’un conte”, ha conclòs.

Paco Alcácer, que també ha marcat contra l’Sporting, ha estat l’altre blaugrana que ha parlat sobre el duel contra els asturians. A continuació repassem les seves declaracions:

Paco Alcácer:

“Estic molt content, no pel gol sinó per la victòria. Per a mi l’equip sempre és el primer i el prioritzo”.

“El millor que té aquest equip és el que hem vist: la qualitat, la il·lusió i la valentia amb quà juga”.

“Leo m’ha deixat sol amb el porter. M’ha fet una gran centrada i jo només l’havia de col·locar entre els pals”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut